search
Bahasa: EN | 中文 | BM |

5 Colour Solution Sdn Bhd

5 Colour Solution Sdn Bhd
5 Colour Solution Sdn Bhd ialah sebuah syarikat pengedar. Kami menghasilkan, mengimport, dan mengedar produk binaan kelas dunia di Asia Tenggara. Sebagai pemimpin industri, 5 Colour Solution Sdn Bhd melatih pakar dalaman untuk menyediakan perkhidmatan perundingan dan pemasangan untuk semua rangkaian produknya. Pada masa akan datang, 5 Colour Solution Sdn Bhd memperluaskan skop perniagaannya dengan diversifikasi ke perniagaan berkaitan dan bukan berkaitan, seperti produk lestari/tenaga.
Produk Kami
''5 Colour Cotton Wall adalah penapis dinding abad ke-21 yang ideal. Ia adalah cara yang mudah untuk dipelihara, bebas masalah, dan berkos efektif untuk mencerahkan ruang anda. Cipta pelbagai reka bentuk bukan sahaja pada dinding tetapi ia juga boleh digunakan pada siling. Seperti tiada yang lain, 5 Colour Cotton Wall adalah bahan pelapis dinding dalaman moden dan bergaya untuk rumah dan pejabat anda.''
100% Mesra Alam
Diperbuat daripada kapas, serat selulosa, serpihan mineral, perekat semula jadi, bahan tambahan hiasan, logam ringan, tanpa bahan pencemar atau pelarut kimia.
Lebih daripada 60 Warna
Terdapat lebih daripada 60 warna dalam pelbagai jenis penyelesaian licin, ber tekstur, dan hiasan. Tidak dapat menemui warna yang anda cari?
Boleh Digunakan pada Mana-mana Permukaan
Boleh digunakan pada mana-mana permukaan tanpa mengira kehalusan, penyelesaian, atau bahan.
Tiada Bau
Dipasang dengan air tanpa mengeluarkan gas kimia atau bau yang tidak menyenangkan.
Tiada Retak
Penuh pada permukaan tanpa retak atau pecah disebabkan oleh keanjalan semulajadi.
Mudah Diperbaiki
Kawasan yang rosak boleh dibaiki dengan usaha yang paling kecil menggunakan air.
Tidak Mudah Terbakar
Tiada penyebaran api disebabkan oleh bahan organiknya dan kurangnya bahan tambahan yang mudah terbakar.
Penyerapan Bunyi
Menetralkan pantulan bunyi dengan sifat berpori seratnya.